Home » Themaquizzen » Pubquiz

Pubquiz

Een themaquiz in de kroeg is bij Teyt Entertainment meer dan alleen een vraag en een antwoord. Elke vraag wordt ondersteund met een beeld- of audiofragment. Daarnaast zorgt de presentatie van Tjerk en Yke voor een extra sfeervolle avond.

Bovendien zijn de heren niet bang om een doe-ronde in te passen, een andersoortige vraag te stellen of om zelf de microfoon te pakken voor een muzikale vraag.

De karaoke-ronde tijdens de Foute Kerstquiz

De beleving tijdens het spelen van de quiz. Foto's: Luna de Schepper

Welke quizzen werden er zoal gespeeld in de kroeg?

Een themaquiz kan alle kanten op. Pak een thema en er is een quiz van te maken. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten quizzen die Teyt Entertainment al maakte en presenteerde.

De Ladies Quiz is een quiz voor de vrouwen. Films, muziek, series, mode, beroemde vrouwen: het komt allemaal voorbij in deze knotsgekke quiz. En vrouwen zijn ook van het doen, dus het blijft niet bij alleen zitten en nadenken.

De Muziekquiz gaat alle kanten op: van de 60s tot de hedendaagse popmuziek. En de quiz is een beleving op zich. Veel fragmenten,  gekke muzikale puzzeltjes en een groot meezinggehalte zorgen voor een gezellige onderlinge strijd.

Wie verlangt er niet terug naar de schooltijd? We gaan terug naar de middelbare school in de Back to Schoolquiz. Alle bekende vakken komen terug met typische vragen, uiteraard omlijst met beeld- en geluidfragmenten.


Kerst is een tijd van vrede, liefde en warmte, maar stiekem ook de meest kitscherige periode van het jaar. Dat gaan we uitbuiten in een Foute Kerstquiz met foute vragen over kerst en alles wat er bij hangt.

Hoeveel films zijn er wel niet? Vragen over de klassiekers ontbreken zeker niet in de Filmquiz. Maar ook andersoortige films, zoals de Nederlandse film, de stomme film en de animatiefilm komen voorbij. Hoogtepunt: de drama-imitatieronde met slecht nagespeelde filmscènes.

Meeleven met Ariël, haat voelen tegen Scar en keihard janken om Bambi: herbeleef al je Disney-herinneringen in de Disney Quiz! De vragen gaan uiteraard over de Disney films, maar ook over bijkomstige zaken, zoals de geschiedenis, pretparken en musicals...


ANDERE QUIZZEN: