Home » Themaquizzen » In gevangenis, vezorgingshuis of voor het goede doel

Overig

Een pubquiz hoeft niet altijd in een pub te worden gespeeld. Ook een huiskamer, partyzaal of bedrijfskantine is geen must. Teyt Entertainment heeft inmiddels ruime ervaring in quizzen op andere plekken.


Penitentiaire inrichting De Schie, Rotterdam

Zowel in december 2017 als december 2018 hebben wij op verzoek van de humaniste van De Schie een eindejaarsquiz gemaakt en gepresenteerd, speciaal voor gedetineerden die in de penitentiaire inrichting verblijven. De gedetineerden speelden in teams tegen elkaar.


foto: Ben Trooster

Sjaak Foundation

'Terug in de tijd-quiz'
                 voor senioren

Op verzoek van de Sjaak Foundation maakten wij voor Vlaardingse senioren een 'Terug in de tijd-quiz'. De quiz was speciaal gericht op de geschiedenis, Vlaardingse gebruiken en de muziek van vroeger. We bezorgden de ouderen een gezellige middag in ontmoetingscentrum De Bijenkorf in Vlaardingen, begeleid door Seniorenwelzijn. Ook voor eenzame ouderen is deelnemen aan een pubquiz in teamvorm een middel om kennis te maken met anderen.


De Sjaak Foundation ontvangt een mooi bedrag, de opbrengst van de Grote Vlaardingen Quiz                                                                 foto: CDA Vlaardingen

Grote Vlaardingen Quiz

Een idee van de Vlaardingse afdeling van het CDA, gekoppeld aan een lokaal goed doel: met plezier presenteren wij sinds 2015 ieder jaar de Grote Vlaardingen Quiz, een quiz over de haringstad. Met veel eigen fragmenten, wetenswaardigheden en topografische raadsels.

Een afgeladen Irish Pub speelt de Grote Vlaardingen Quiz | foto: Sjaak Foundation