Home » Spelletjestoernooi

Spelletjestoernooi

Met veel plezier houden wij toernooien gebaseerd op het gezelschapsspel 30 Seconds. Het spel zorgt gegarandeerd voor een hoop fanatisme en een regelmatig terugkerende slappe lach. Onze eigen variant van het spel gaat verder: de dobbelsteen is vervangen voor de kanskaart en we hebben de begrippen op het kaartje uitdagender gemaakt. Creatieve spelers komen het verst bij ons 30 Seconds toernooi!

foto's: Luna de Schepper

Het populaire bordspel 30 Seconds draait om het raden van namen en woorden. Op een speelkaart staan begrippen, bijvoorbeeld bekende personen of steden. Eén van de teamleden omschrijft binnen 30 seconden zovele mogelijk namen of woorden, zonder een deel van de oplossing te noemen, te vertalen of een rijmwoord te gebruiken.

In onze toernooiversie delen we de teams (2 of 3 personen per team) in in een poule. Daar draait het om winnen. De winnaar krijgt drie punten, de verliezer nul. Bij het uitzonderlijke geval van een gelijkspel krijgt elk team een punt. Bij gelijk aantal punten in de eindstand telt het doelsaldo: hoe verder je op het bord komt, hoe beter je uitgangspositie.

Na de poulefase volgt de knock-outfase. En daar gaat het puur om de winst. De winnaar gaat er vandoor met een mooie prijs.

WIl je weten of er binnenkort een 30 Seconds Toernooi wordt georganiseerd? Kijk in de agenda!

foto's: Luna de Schepper


Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd om het toernooi in jouw kroeg plaats te laten vinden? Of heb je een verjaardagsfeestje en zoek je nog naar een leuke invulling? Neem vrijblijvend contact met ons op!